UMRAH MAC 2014 (Cuti Sekolah)

Rombongan HAJIUMRAH.COM di hadapan Masjid Nabawi, Madinah.

(Semua harga yang disiarkan adalah anggaran).

piramid-unta.jpg

(2) Umrah + Egypt Tour (3 hari). Jumlah hari ialah 14 hari.

stadium-roman.jpg

Panggung Roman di Amman, Jordan

<– <– SILA KLIK PAKEJ PILIHAN ANDA DI KOLUM SEBELAH KIRI UNTUK MAKLUMAT LANJUT. SELAMAT MERANCANG KE TANAH SUCI. MOGA HASRAT DIPERKENAN ALLAH SWT. AMEEN.
KLIK KLIK

<– <– SILA KLIK PAKEJ PILIHAN ANDA DI KOLUM SEBELAH KIRI UNTUK MAKLUMAT LANJUT. SELAMAT MERANCANG KE TANAH SUCI. MOGA HASRAT DIPERKENAN ALLAH SWT. AMEEN.

Sila lawat laman Pakej-pakej 2014 untuk maklumat yang lebih terperinci.

PENDAFTARAN UMRAH :  Sila hubungi terus Pejabat Urusan 06-764 4494 / 016-696 7770 (Haji Azhar) atau pendaftaranhajiumra@yahoo.com dengan mendaftar nama-nama dan no tel ahli kumpulan anda.

Sekian, terima kasih.

HARAPAN ANDA MATLAMAT KAMI

Ustaz Halim HAJIUMRAH.COM  019-678 0000

71 Respons

  1. Salam.. untuk umrah biasa menaiki biman air, adakah masih available.. thanks.. untuk 2 pasangan suami isteri..

  2. saya dan suami bercadang untuk mengerjakan umrah pada cuti sekolah Mac 2009. Kami juga bercadang untuk berziarah ke jordan / mesir. Kami akan membawa ibu dan seorang anak buah berusia 8 tahun. Minta ustaz cadangkan pakej yang sesuai untuk kami.

    Terima kasih

  3. Salam,

    Boleh saya tahu apa keperluan untuk mendaftar?

  4. Assalamualaikum Ustaz,
    Mohon maklumat utk pakej direct flight Mac 2009. Macam maner urusan pendaftaran dan pembayaran? Maklumat urusan kursus juga saya perlukan. Bole hubungi saya di 019-3045694.
    Sekian wassalam

  5. Assalamualaikum Ustaz,
    Mohon maklumat utk pakej direct flight Mac 2009 dan hotel yang berdekatan dengan madinah dan masjidil haram mekah.
    atau pun saya nak pakage untuk family pada mach /2009

    sekian wasalam….

  6. berapa harga keseluruhan untuk satu orang penerbangan dari TERENGGANU

  7. SAYA NAK BOOKING UMRAH ZIARAH CAIRO 13-26/3/2009 UTK 2 ORG .MINTAK PAKEJ 2 ORG SEBILIK. NAK REGISTER MACAMANA YA?

  8. Salam Uztaz.

    Saya nak daftar utk pakej umrah ini 17-28/3 Direct Flight (12 hari) RM5750 utk seorang. Macam mana caranya nak register?

    Nama : Suraya Hanie Binti Dahlan
    No. Tel : 019-2217766

    Sekian. Wassalam.

  9. Assalamu’alaikum
    Sila beritahu saya harga pakej Umrah biasa (direct flight) untuk bulan Mac-April 2009. Terima kasih

  10. Salam Ustaz

    Jan -Feb09 tidak ada visa Umrah kerana Haji.

    Saya ingin tahu bagaimana Tabung Haji dan ada juga travel agent Umrah yang lain ada menggendalikan Umrah pada bulan tersebut.

    “Jangan publish email ini”. Terima kasih.

  11. Assalamualaikum Ustaz,
    Saya hendak daftar Umrah bulan march 2009. Untuk 10 orang. 2 bilik untuk 2 orang sebilik dan 2 bilik lagi untuk 3 orang sebilik. Jika bolih kami inginkan hotel yang selesa sedikit.
    Saya ada ibu yang uzur. Kami juga mahukan 1 orang ustaz untuk kami sahaja. Ustaz ini akan membantu kami dalam segala hal dari ziarah, ceramah dan bimbingan. Kami tidak berapa arif didalam bab-bab agama.
    Diharap dapat Ustaz beri sebut harga dan bolih hubungi saya ditalian 012-2272000.
    Terima kasih dan salam eidiladha.

    • Assalamulaikum
      saya dan isteri serta 2 anak ingin mengerjakan umrah + ziarah pada 9-22/3/2011. Mohon untuk menadaptkan kos yang diperlukan untuk trip ni.

  12. Saya bercadang utk menunaikan umrah bulan Marc 2009, tapi tiada muhrim. Pergi berseorangan. Adakah di benarkan. Perlukah ada muhrim.

  13. Saya berhasrat untuk mengerjakan umrah dan ziarah/mesir pada cuti sekolah mac 2009 dengan membawa 3 org anak (19 thn, 15 thn dan 11 thn).
    1. Berapa jumlah kos keseluruhan
    2. Macamana nak mendaftar
    3. Bilakah tarikh terakhir yg perlu kami daftar?
    4. Berapakah jarak hotel ke masjid?
    5. Saya difahamkan dalam website ustaz yg umrah semasa bulan mac akan menggunakan visa ziarah. Tiada perbezaan dan masalah nanti?

    013-3672531

  14. Saya ingin tahu tarikh paling awal untuk pakej umrah yg ustaz tawarkan. dan bagaimana saya hendak mendaftar. sekian terima kasih

  15. salam ustaz, tolong balas email saya mengenai penerbangan/tarikh paling awal untuk umrah bagi tahun 2009. dan bagaimana nak mendaftar.

    terima kasih

    Norhasliza
    019-6731465

  16. Assalamualaikum,

    Saya plan mengerjakan umrah pada bulan Mei atau Jun nie. Minta quote pada saya untuk 2 org termasuk suami saya. Sila hubungi 0196218772.
    Terima kasih.

  17. saya akan pergi conference di madinah pada 23-25 Mac 2009. Bercadang utk mengerjakan umrah sekali. kami ada 4 orang. mohon cadangkan pakej yg sesuai utk kami segera. hubungi saya dr fatimah 012-335-2921.terima kasih

  18. 1.pakej ekonomi RM:4990 utk 16/3-29/3/2010.bagaimana untuk mendaftarkan diri.
    tq.salam (01-22-55-00-66)

    2.Urusan paspot macam mana?

  19. assalamualaikum,

    saya minat menunaikan umrah bersama suami dn anak 2thn. Tapi kami masih berada di Belanda. Saya mahu bersama jemaah malaysia. Adakah cara supaya saya boleh ikut pakej ustaz dari Belanda?

  20. SAYA BERCADANG UNTUK MENUNAIKAN HAJI UNTUK TAHUN 2010. APAKAH PIHAK TUAN SUDAH BUKA
    PENDAFTARAN UNTUK TAHUN BERKENAAN? SAYA DAN SUAMI MENDAFTAR DENGAN TABUNG HAJI PADA TAHUN 2008 DAN UNTUK MUSIM HAJI 2009 KAMI TIDAK TERPILIH
    WALAUPUN MENGGUNAKAN KHIDMAT PAKEJ YANG TERKENAL. SEKIRANYA PIHAK TUAN BOLEH MEMBERI PENERANGAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN TERIMA KASIH.

  21. harap murah rezki sy nk anto mak ayah pergi umrah dulu..amin

  22. Assalamualaikum Ustaz,
    saya minat menunaikan umrah bersama ibu dan isteri, Mohon maklumat utk pakej Umrah Deluxe (12-25 Mac 2010. masih boleh daftar lagi, Macam maner urusan pendaftaran dan pembayaran? Maklumat urusan kursus juga saya perlukan.
    Sekian wassalam

  23. Assalamualaikum Ustaz,

    Saya berhasrat utk bawa isteri & 2 anak menunaikan umrah pada cuti sekolah 12 – 22 Mac 2010. Mohon ustaz nyatakan apa pakej yg masih dibuka. Saya amat berharap agar masih dapat mendaftar. No tel saya : 019-3080088.
    T/kasih

  24. As salam, saya berminat untuk umrah SS July 2010. Saya ingin pergi seorang dan tiada mahram. Ustaz boleh uruskan tumpang mahram untuk pihak saya..
    Disertakan no telefon untuk memudahkan pihak Ustaz hubungi saya..
    Terima Kasih.

  25. Maaf, no telefon seperti yang di bawah..

    012 395 4532

  26. isteri dan anak saya berhajat untuk mennunaikan umrah pada bulan march 2010 boleh tak daftarkan nama isteri dan anak saya.

    isteri: Nor Azmah bt Ali Agbar
    anak:Mohamad Adib Ikram dan Mohd Hafiz
    berikan tarikh pergi dan balik.

    terima kasih.

  27. Assalamualaikum Ustaz,

    saya berhasrat pergi umrah april ini …bersama saya ada 30 orang tapi saya mempunyai rumah di sana ( rumah abang ) boleh saya beli tkt dan visa dengan ust……dan adakah cara ini salah di sesi undang2 ….

    syukran jazilan ya ustaz

    0123610653

  28. ok ust……
    tapi berapa kos tkt( saudi/qatar atau mana-mana ) dan visa setiap seorang….

    saya akan hantar list nama melalui fax ok ust.

  29. salam ustaz,
    sy bercadang mengerjakan umrah pd bulan april 2010. sy kini tinggal di Bahrain. berapakah kos ground package untuk sy dan suami dan 4 org anak umur 8,7,5 & 2 thn. sy juga bercadang membawa 2 ibubapa dr Msia utk umrah ini. bolehkan tuan uruskan stop over di Bahrain utk 2 ibubapa selepas selesai umrah nanti. harap penjelasan dr ustaz…
    syukran
    salam…

  30. saya bercadang untuk buat umrah pada bulan mei 2010… nak tahu bilangan hari dan harga pakej sebelum keputusan dibuat..

  31. Salam,

    Wanita mengandung sesuai ke tak kalau nak pergi umrah?

  32. Assalamualaikum……

    ustaz saya hendak bertanya berapa kah kos ke umrah untuk ekonomi kerana kalau boleh saya nak menunai kan umrah bersama isteri.Harap Ustaz dapat memberikan jawapan.

    sekian wasalam.

  33. asslamulaikum….

    ustz…ana nak tanya pakej umrah yang tidak termasuk tiket pernerbangan ada tak??????
    kalau ada berapa tuk 14hari..RM?????
    pakej untuk 3orang…..

  34. salam..saya berniat utk membawa ibu dan bapa saya menunaikan umrah pada bulan feb atau mac 2011.brpkah anggaran pakej yg ekonomi untuk mereka yg sesuai..dan adakah pihak pakej ustaz ada menyediakan kemudahan kerusi roda utk ibu saya memandangkan beliau mengalami masalah kesihatan kaki.

  35. Assalammualaikum
    Saya berhasrat untuk menunaikan umrah bersama suami dan juga ibu & bapa saya pada tahun depan sekitar Mac-April. Bolehkan kami ditempat kan dibilik yang sama?
    Masih adakan lagi kekosongan pada bulan tersebut?

    terima kasih Ustaz

  36. saya ingin membawa isteri mengerjakan umrah, untuk mengelakkan kedatangan haid di sana ada yang mengesyorkan mengambil `pil tahan haid’. Apa pendapat ustad tidak ianya memudaratkan atau ada lain alternatif.

    Tkasih di atas kerjasama ustaz.

  37. saya difahamkan kerajaan arab saudi tidak mengeluarkan visa untuk umrah-ziarah 2 Dis 2010, betul ke n nape yea? agak2 bila visa umrah akan dikeluarkan

  38. ust, saya akan menduduki peperiksaan STPM pada tahun 2011. saya sebolehnya tidak mahu terlepas kelas. ayah saya bercadang mahu menunaikan umrah pada tahun tersebut. apakah pakej yang sesuai untuk kami 5 beranak mengerjakan umrah tanpa mengganggu kelas saya? dan adakah kami masih sempat mendaftar?

    ayah 55 tahun (-halim)
    ibu 34 tahun (salasiah)
    saya 18 tahun
    adik lelaki 12 tahun
    adik perempuan 6 tahun

    mohon ada respon dari ustaz. terima kasih

  39. pengajian STPM sama seperti pengajian sekolah yang biasa. seperti kebiasaan ada cuti pada bulan Mac. kalau tidak silap hanya sembilan hari

  40. salam ustaz.saya berhajat nak pergi umrah thn depan tp seorg diri.apa yg dimaksudkan dgn tumpang mahram?harap ustaz dpt bg penjelasan.tq

  41. assalamualaikum.
    ustaz , ana akan ke mesir pada 18 mac 2011.insya-allah.
    ana akan berada di sana dlm 70 hari.
    ana bercadang untuk mengerjakan umrah ketika ana disana .
    berapakah kosnya dan bagaimanakan tentang visanya ?

  42. asalammualaikum uz. kalau saya nak buat umrah dlm bln ramadan bagi saya suami isteri dan anak umur 16 thn. berapakah kos untuk pertengahan ramadam. tk.wasalam

  43. Salam,
    Saya bercadang mengerjakan umrah pada cuti sekolah mei/jun menggunakan tiket FOC MAS (staff travel). Blh kah join rombongan umrah ustaz dan berapa kos untuk ground accomodation.

  44. assalamualaikum ustaz,
    saya berminat utk menunaikan umrah pada musim cuti sekolah feb 2011 ini. anggaran budget saya rm 5000. masih ada ke tempat?

  45. assalamualaikum ustaz.. kami, saya dan suami berhajat menunaikan umrah pada bula mac nanti, iaitu pada musim cuti sekolah. masih ada tempat lagi ke utk kami?

  46. Asaalammualaikum, saya khairul dari abu dhabi. Boleh x saya nak mengikuti rombongan umrah yg diuruskan oleh ustaz. Saya dan isteri akan datang sendiri dari abu dhabi..jika boleh dalam bulan march 2011…

  47. apakah barangan yang perlu dibawa oleh seorang lelaki yng ingin menunaikan ibadah umrah.pakej yang d ambil 20 hari 40waktu.
    {barangan peribadi,umum,khusus}

  48. salam.. ustaz

    ustaz ada buat ziarah mekah madinah pada hujung november dan awal disember 2011

  49. salam ustaz. ada tak pakej umrah ke egypt pada november cuti sekolah?

  50. Salam ustaz, saya nak bertanya utk Umrah Bln Mac 2012, economi punye

    a) Penerbangan Airline ape
    b) saya bercdg utk pergi bersama anak yang berusia 5 tahun pada tarikh tersebut, berapakah anggaran bayaran
    c) anak yang saya cdg utk bawa adalah anak angkat, adakah apa2 dokumen yg diperlukan , setakat ini saya mempunyai pasport antarabangsa yg berwarna coklat sebab beliau adalah anak angkat permastautin tetap(dlm proses utk memohon kewarganegaraan malaysia)

  51. Salam Ustaz,

    Saya ada memasarkan produk gadget doa haji dan umrah oleh Yang Berbahagia Dato’ Hj. Md. Daud Bin Che’ Ngah Mantan LUTH . Bagaimana saya boleh bekerjasama dengan Ustaz.

  52. Salam Ustaz, sya merancang utk mengerjakan umrah bulan disember 2011 ini bersama ibu, kakak dan anak saya (bayi berumur 21bulan), berapakah kos setiap seorang yg perlu disediakan dan bilakah tarikh terakhir utk mendaftar? Terima kasih

  53. aSSALAMUALAIKUM,

    sAYA INGIN BERTANYA, BERAPA KAH BEDANYA KOS UTK MENUNAIKAN HAJI ANTARA TABUNG HAJI DGN PAKEJ TUAN, SBB SAYA INGIN MENGIKUTI PAKEJ TUAN MEMANDANGKAN UTK SAYA KE HAJI TERLALU LAMBAT IAITU TAHUN 2014. KIRANYA BEDA PAKEJ TUAN TIDAK TERLALU JAUH, MAKA SAYA BERCADANG UTK MENGIKUTI PAKEJ TUAN.

    TERIMA KASIH

  54. Assalamualaikum Ustaz,
    Pohon maklumat utk pakej direct flight pada “2 Mac 2009 hingga 12/14 Mac” dan hotel yang berdekatan di Madinah dan Masjidil Haram Mekah (Hotel Zamzam). Saya bersama ibu, Hjh Halimah ingin membuat tempahan bagi pakej ini untuk 2 sebilik. Saya boleh dihubungi di 012-5885445. Pohon jawapan segera.

    Salam

  55. Salam Ustaz Halim,

    Apa khabar sekarang? harap sudah pulih seperti sedia kala. Insyallah saya akan mengikuti ziarah/umrah egypt pada 9th March, bila kah saya patut bayaran?

  56. Salam..
    pada minggu hadapan, Insyallah ibu saya akn pergi mengerjakan umrah. Tapi ibu saya ade ambil pil perancang haid utk mengawal kedatangan haid bagi memudahkan mengerjakan umrah. apakah hukumnya?

  57. As’SALAMUALAIKUM USTAZ ,

    ustaz boleh ke kalau pihak ustaz uruskan utuk saya dan keluarga mendapatkan visa umrah untuk menunaikan umrah di makkah sekitar bln jun 2012 ? blh saya tahu caranya bagaimana utk dptkan visa umrah ? dan berapa bayaran dikenakan …

    terima kasih

  58. Salam ustaz,
    Bolehkah ibu mengandung mengerjakan umrah? Dan adakan suntikan vaksin di wajibkan dlm mengerjakan umrah?

    Terima kasih ustaz.

  59. assalamualaikum ustaz,
    jika baca komen ustaz yg lepas wanita mengandung bleh dikecualikan suntikan vaccine meningococcal. Adakah pada tahun 2012 masih sama kerana saya merancang untuk mengerjakan umrah jun dan jika ada rezeki kami merancang untuk menambah cahaya mata dlm masa terdekat….

  60. Assalamualikum ustaz.
    Terlebih dahulu saya mohon maaf jika pertanyaan saya ini tidak menyenangkan ustaz. Saya ingin memperkenalkan produk saya kpd ustaz iaitu sejenis stokin. Stokin ini akan memberi tindakbalas kpd pengguna dari segi melancarkan perjalanan darah dan menambahkan oksigen dalam darah. Secara tak langsung akan memberikan keselesaan dan menambahkan tenaga kpd yg akan menunaikan umrah dan haji. Stokin ini amat berkesan kpd mengidap penyaki darah tinggi,kencing manis, asma dll. Saya percaya semuanya berlaku dgn izin Allah. Saya mohon supaya diberi peluang utk membantu umat islam yg akan ke Mekah dan mendapat rezeki yg diberkati. Harga yg ditawarkan amat berpatutan. Sekian, maaf jika pertanyaan ini tidak menyenangkan ustaz. Assalamualaikum

  61. Assalamu’alaikum wbrkt,

    Nak tanya ustaz,
    Ada atau tidak umrah pada bulan November atau Disember 2012

  62. Assalamulaikum Ustaz.
    Saya dan keluarga berminat untuk menunaikan umrah pada Disember 2012. Boleh ustaz terangkan tentang pakej tersebut? Terima kasih.

  63. Salam Ustaz,
    Saya bcadang untuk mengerjakan umrah pada Mac 2013. (cuti sekolah). Boleh Ustaz berikan details mengenai pakej pada tarikh tersebut? Saya akan pergi bsama kedua ibu bapa, ibu dan ayah mertua, adik perempuan, saya suami isteri dan anak perempuan.
    Terima kasih

  64. Assalamualaikum ustaz,
    Sy dan ibu sy bercadang ingin mengerjakan umrah tahun ini,tetapi kami tiada mahram,bolehkah kami pergi ustaz?

  65. Assalamualaikum ustaz. saya telah tempah tiket penerbangan untuk pergi umrah bersama isteri saya dan seorang rakan lelaki tiada mahram pada bulan april 2013 ini. Adakah disediakan perkhidmatan untuk ground handling 13 h11m. kalau ada berapa kosnya.

  66. umrah cuti sek bulan mac dua orang sebilik berapa harga.17 balik 27.3.2014

    • Harga dari RM5750 Bilik Berkumpulan.

      Jika Bilik Berpasangan di tambah RM750 seorang.
      Jika Bilik Bertiga ditambah RM500 seorang.

      Untuk pendaftaran. sila hubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 4494 (pej), 016-696 7770 (Hj Azhar, staff), Cik Nisa

      Terima kasih.
      Us Halim 019-678 0000

    • Pakej Umrah Cuti Sekolah Mac berharga RM5750. Jika bilik berpasangan ditambah RM750 seorang (RM1500 sepasang).

      Terima kasih.

      IKLAN / PENGUMUMAN :
      Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

      Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

      “Harapan Anda Matlamat Kami”

      HAJIUMRAH.COM

  67. assalamualaikum….saya hendak tnya… umrah melancong sehingga bulan Jun tahun 2014 ada tak?kalu ada boleh tak bagi tahu destinasi dan tarikh trsebut…terima kasih…

    • Wsm ww

      Melancong ke Turki. Berlepas sekitar 10/6/2014.
      Ada berapa orang ?

      IKLAN / PENGUMUMAN :
      Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

      Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

      “Harapan Anda Matlamat Kami”

      HAJIUMRAH.COM

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 84 other followers

%d bloggers like this: