UMRAH FEB/JAN 2014

Bagi bulan Februari, pakej-pakej yang ditawarkan ialah :

  1. Umrah + Egypt Tour
  2. Umrah (sahaja)

Tarikh berlepas dan harga muktamad akan dimaklumkan kelak.

HARAPAN ANDA MATLAMAT KAMI

Ustaz Halim HAJIUMRAH.COM

21 Respons

  1. As-slm, saya suami & isteri ingin menunaikan umrah pada 12/2/2012 berlepas (mohon jika ada kekosongan) dari klia terus ke medinah…berapa package kami berdua..mohon diberitahu dgn segera di talian 0192028674 (Dzulkarnain) 0192559008 (Lynda), t. kasih…wasalam.

    Tolong nyatakan sekali harga bagi umrah + Egypt Tour & Umrrah biasa..t. kasih

  2. Assalamualaikum

    Insha’allah saya berminat untuk pergi pada 11/2. Saya mohon untuk mengetahui tarikh yang sebenar akan berlepas dan sampai di Malaysia semual kerana muhrim saya perlu pulang ke universitinya pada 25/2.
    Saya juga maklumat lain yang lengkap untuk tujuan umrah ini

  3. Adaka pakej yg bertolak pada 28 January 2012

  4. Salam Ustaz,

    untuk Umrah + Egypt Tour (berlepas 11 Feb 2013)

    1) Kosnya berapa?
    2) tarik berlepas 11/2/13 confirm ke?
    3) Tarikh balik?
    4) Adakah tempat tu terhad?maksudnye siapa cepat dia dapat ke?
    5) Bila tarikh akhir pendaftaran?

    Lokmal

  5. Assalamualaikum,insyaAllah,ade hajat untuk mengerjakan umrah pada bulan februari tahun depan,tapi tak dapat schedule untuk next year lagi,so tarikh tak confirm lagi,kalau saya cuti within the date stated,insyaAllah kalau Allah izin saye nk turut serta.tetapi saye ade sedikit kemusykilan kat sini,saya merupakan seorang pelajar,sebelum ini saya ada bertanya beberapa sumber yang boleh dipercayai pasal persediaan dan cara untuk mengerjakan umrah ini,rata-rata mengatakan sebagai seorang perempuan,kene pergi bersama mahram (abang,adik,parents).betul ke?nak kepastian.dan untuk makluman,saya insyaAllah,kalau Allah izin nak pergi mengerjakan umrah bersama sahibah-sahibah lebih kurang 2,3 orang.maksudnye berkumpulan.harap ustaz boleh bagi penjelasan dan solusi terhadap perkara ini..jazakallah.

  6. As salam ustaz, saya berhajat utk menunaikan umrah pd bulan feb 2013 (semasa anak2 yg belajar di univ.bercuti sempena tahun baru cina)..
    Tarikh yg sesuai utk kami pergi sekeluarga adalah dari 9Feb dan kembali pd15@16 Feb.
    Tk.

  7. As salam ust, saya nak ke tanah suci 3 beranak, gunakan visa umrah. pihak ust cuma urus visa dan tiket sahaja. Yang lain saya akan urus sendiri sebab anak saya berada di sana. Tarikh yang saya cadang ialah awal Feb 2013. Boleh tak?

    Hj.Rahim Kelantan.

  8. Salam.
    Ustaz!boleh sy dptkan harga dan pakej umrah mei-jun 2013(cuti sekolah)?sy&rakan2 bercadang untuk pergi scara grouping insyaAllah.syukran

    • salam,
      boleh ustaz bagitahu harga pakej umrah yang sikit ekonomi sebab kami nak kesana kiranya 4 orang sebilik ..Insyaalah 2014 / bulan apa,saya tak kisah asalkan masih dalam kemampuan kos utk kami 4 beranak.

      • Wsm ww

        Yang terdekat adalah Umrah Feb berlepas 22/2/2014. Harga pakej adalah RM5500.
        Jika Umrah dalam Cuti Sekolah, harga akan naik sekitar RM250-350.

        Terima kasih.

        IKLAN / PENGUMUMAN :
        Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

        Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

        “Harapan Anda Matlamat Kami”

        HAJIUMRAH.COM

  9. Assalamualaikum,saya berhajat ingin menunaikan umrah pada bulan disember 2013 sempena anak-anak saya cuti penggal sekolah,jadi saya ingin tahu tarikh bertolak dan pulang dari umrah dalam bulan itu untuk saya memohon cuti

  10. umrah n ziarah mesir 2013 feb brapa harganya

  11. assalamualaikum ustad. saya pelajar akhawat, tahun 4 dari alexandria mesir. saya bercadang untuk menunaikan umrah pada ramadhan 2013. bolehkah saya mengikuti pakej ustad, dari mesir. dan pakej manakah yang ustad cadangkan. serta berapakah anggaran bayaran untuk umrah tersebut. senang untuk saya menabung dari sekarang.

  12. saya tidak kisah masa cuma ada halang kewangan.. jadi ramai yang risau kan masa dan tarikh. jika individu spt saya hanya runsingkan budget bagaimana.. RM7000.00 (berdua) boleh ker?

  13. Assalammualaikum wbt.InsyaAllah saya berminat untuk mengerjakan umrah seramai 3 org pada thn 2013 tetapi tidak tahu bln brp…mcm mn saya ingin tahu pakej harga umrah seramai 3 org?maksud saye umrah harga biasa.

    • assalam.. saya ada customer mahu buat umrah pada january atau february, bilangan 5 orang, peserta dari bandung, indonesia,

      mohon harga pakej umrah biasa, umrah ziarah,

      sekian, syukran.

      mohd adree badri nurhikmah99 enterprise http://www.nurhikmah99.com.my On Jun 28, 2013 10:43 AM, “www.hajiumrahziarah.wordpress.com” wrote:

      > safura commented: “Assalammualaikum wbt.InsyaAllah saya berminat untuk > mengerjakan umrah seramai 3 org pada thn 2013 tetapi tidak tahu bln > brp…mcm mn saya ingin tahu pakej harga umrah seramai 3 org?maksud saye > umrah harga biasa.”

      • Untuk mengikuti pakej HAJIUMRAH.COM, Jemaah warga Indonesia mesti mendapatkan VisaUmrah dari Indonesia terlebih dahulu. HAJIUMRAH.COM hanya menguruskan VisaUmrah bagi warga Malaysia sahaja.

        Setelah mendapat Visa Umrah, tuan puan boleh lah mengikuti pakej HAJIUMRAH.COM

        Terima kasih.


        IKLAN / PENGUMUMAN :

        Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

        Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

        “Harapan Anda Matlamat Kami”

        HAJIUMRAH.COM

  14. Salam,kami adalah peserta dari sarawak,jika
    ada penerbangan umrah yany kosnya murah bolehlah maklum kepada kami,kami ada saudara mara yang hendak mengerjakan umrah ke tanah suci.

  15. Assalamualaikum. Ustaz, saya pelajar dekat egypt. Saya berhajat untuk menunaikan umrah pada feb 2013, bila ustaz akan keluarkan details utk tarikh serta bayaran dan apa yang diperlukan utk ke sana? Dan boleh ke ustaz uruskan untuk mahram atau sememangnya org yang ada mahram saja boleh turut serta? :)

  16. Sy berhajat mengerjakan umrah sahaja pada februari ini. Boleh bagi harga?

    • Harga pakej Umrah Februari adalah RM5500.

      IKLAN / PENGUMUMAN :
      Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

      Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

      “Harapan Anda Matlamat Kami”

      HAJIUMRAH.COM

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 82 other followers

%d bloggers like this: