Pakej Haji MITRA KEMBARA 1430H/2009M dibuka sekarang !!

dpn-kubah-hijau

Jemaah Pakej Haji MITRA KEMBARA / USTAZ HALIM Musim Haji 1429H/2008M, tahun lalu. (Kelihatan Ustaz Halim, berjubah putih, di tengah-tengah rombongan di depan Masjid Nabi, Madinah).

Pengelolaan & khidmat Pakej Haji MITRA KEMBARA / USTAZ HALIM sekali lagi diiktiraf oleh Tabung Haji Malaysia apabila pada 20/5/2009 lalu, ia dianugerah Lesen PJH (Pengelola Jemaah Haji) pada tahun ini untuk Musim Haji 1430H/2009M. Sehubungan dengan itu MITRA KEMBARA dengan resminya membuka pendaftaran Pakej Haji TH-SW (Tabung Haji – Swasta) MITRA KEMBARA mulai hari ini. Sila dapatkan Borang THSW-07 dari Pejabat Urusan 06-764 4494 / 764 0010 (Haji Azhar/Puan Tati/Cik Farah). Harga Pakej Haji pada tahu ini ialah RM17,980 (KT Akhir) dan RM18, 880 (KT Awal) bagi Bilik Berkumpulan. Sila hadir Kursus-kursus Haji di masjid-masjid berhampiran dibawah kelolaan Tabung Haji Malaysia. Syarikat MITRA KEMBARA akan menganjurkan Kursus Haji Intensif dan Taklimat Pakej & Keberangkatan kepada jemaah-jemaah Haji yang berjaya naik Haji pada tahun ini pada bulan Oktober 2009 nanti, insyaAllah. Sekian, terima kasih.

Advertisements

2 Respons

 1. Salam Ust A Halim,

  Saya dan isteri Hjh Sharipah Hj Mohd Shah sangat2 bersyukur mendapat jemputan Allah SWT ke tanah suci tahun lepas dan rasa bertuah pemergian kami dikelolakan oleh Ust. Perjalanan, perbuatan ibadah dan yang lain-lain berjalan dengan lancar sekali. Bukan itu sahaja, cara Ust mengelolakan dapat menguatkan pembinaan ukhuwah dan eratkan silatulrahim sesama jemaah ketika disana malahan berkesinabungan sehingga pulang ketanah air.

  Bagi tujuan tersebut sudi apa kiranya Ust dapat pautkan diBlogroll kedua-dua blog Ust, Forum kami para jemaah MITRA KEMBARA 2008:-

  http://hajimitra2008.lefora.com/

  Kami mengucapkan berbanyak terima kasih semoga Ust sekeluarga sentiasa dalam peliharaan Allah SWT.

  Hj Abdul Rahman Bin Hj Hitam.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: