Umrah Akhir Ramadan & Aidil Fitri selamat berlepas

Rombongan Umrah Akhir Ramadan & Aidil Fitri berlepas malam tadi. Kelihatan Pengarah Urusan HAJIUMRAH.COM, Ustaz Halim di kiri sekali.

Malam tadi rombongan Umrah Aidil Fitri HAJIUMRAH.COM selamat berlepas ke Mekah Al-Mukarramah dari KLIA. Mereka akan masuk ke Mekah terlebih dahulu, mengerjakan Umrah Ramadan (mendapat pahala ibadah Haji bersama Rasulullah saw – hadis), bersolat Aidil Fitri di Masjidil Haram, Mekah dan pada 14 September 2010, rombongan akan bertolak ke Madinah untuk menziarahi Rasulullah saw. Turut hadir menghantar rombongan pada malam tadi ialah Ustaz Abdul Halim Abdullah, Pengarah Urusan HAJIUMRAH.COM.

Jemaah sedang memasuki ruang Imigresen KLIA semalam. Semoga mereka mendapat Umrah Ramadan yang mabrurah dan Solat Aidil Fitri yang khusyuk dan diterima Allah swt. Ameen.

Ciri-ciri Pakej Umrah :

Berlepas :  7 September 2010. Tiba Malaysia : 18 September. Bilangan hari : 12 hari. Hotel di Mekah : Hotel Asia Palace atau setaraf. Hotel di Madinah : Hotel Syarq Al-Manazeily atau setaraf. Program-program Utama : Umrah Ramadan. Solat Aidil Fitri di Masjidil Haram. Ziarah sekitar Mekah (termasuk Arafah, Muzdalifah, Mina dll.), Ziarah sekitar Madinah (termasuk maqam Nabi saw, Masjid Qubak, Bukit Uhud, Pasar Kurma dll.). Harga Pakej : RM5250 sahaja.

( Iklan/Pengumuman : Pendaftaran Pakej Haji dan Pakej Umrah dibuka sepanjang tahun. Untuk pendaftaran, sila daftarkan dari sekarang, nama-nama penuh (mengikut ic/pasport) dan no tel ke Pejabat Urusan 06-764 4494 / 06-764 0010 / 016-696 7770 (Haji Azhar) / 019-651 7758 (Puan Tati). Selepas itu pihak kami akan buat susulan, insyaAllah. Tkasih ).

“HARAPAN ANDA, MATLAMAT KAMI”

Semoga mereka dikurniakan Umrah yang mabrurah dan mendapat ganjaran seperti mengerjakan Haji bersama Rasulullah saw seperti yang disabdakan oleh Baginda saw bermaksud, “Umrah di bulan Ramadan menyamai Haji bersama aku” (Hadis). Ameen.

Sekian, terima kasih.

HAJIUMRAH.COM

Ustaz Halim 019 – 678 0000.

Advertisements

Satu Respons

  1. salam ust pd bln 12 ada umrah / cairo , kalau ada bila ye tarikhnya, saya bercadang nk duduk lama di cairo selepas balik dari umrah, maksudnya balik sendiri

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: