Pendaftaran Umrah Cuti Sek Mac 2011 rancak

Jemaah HAJIUMRAH.COM di depan maqam isteri Rasulullah saw, Maimunah binti Haris. Tempat ini jarang diketahui ramai. Hanya dari HAJIUMRAH.COM.

Umrah terdekat pada tahun 2011 ini ialah Umrah Cuti Sek Mac 2011. Pendaftaran nampaknya rancak di kedua-dua pakej Umrah+Ziarah Mesir dan pakej Umrah sahaja. Bagi Umrah+Ziarah Mesir, terdapat beberapa harga pakej disebabkan harga-harga tiket yang berbeza mengikut tarikh yang ditetapkan oleh EgyptAir pada tahun ini, suatu keadaan yang tidak berlaku pada tahun lalu. Namun begitu minat jemaah Umrah Malaysia untuk menziarahi bumi bersejarah Mesir tidak pudar, sebaliknya pakej Umrah+Ziarah Mesir 9Mac Rm6850+300 hampir penuh tatlaka berita ini ditulis. Sambutan terhadap pakej Umrah Biasa RM5450 juga dijangka akan penuh tidak lama lagi. Oleh kerana itu jemaah disarankan agar segera mendaftar dan membayar Deposit RM500 agar terjamin mendapat tempat yang terhad itu.

Cara mendaftar mudah sahaja. Sila hantarkan nama-nama penuh dan no tel anda ke Pejabat Urusan 06-764 4494 / 016-696 7770 (Haji Azhar/pej).

( Pendaftaran Pakej Haji 2011M dibuka sepanjang tahun. Sila daftar di sini dengan mengisi dan menghantar Borang THSW-07 ke Pejabat Urusan.)

Moga Allah swt mengurniakan kepada kita Umrah yang Mabrur.

Ustaz Halim  http://www.hajiumrah.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: