Pendaftaran Umrah Ramadan 2011 terus dibuka

Rombongan jemaah Umrah HAJIUMRAH.COM di Terminal Haji, Jeddah dua minggu lalu. Sejak 2 bulan lalu Terminal Haji digunakan untuk jemaah-jemaah Umrah.

Pendaftaran Umrah Ramadan 2011 terus dibuka sehingga ke hari ini. Setakat ini bilangan jemaah yang mendaftar untuk pakeh Umrah Ramadan 7 Ogos, 10 Ogos dan Akhir Ramadan+Aidil Fitri di Masjidil Haram adalah sangat menggalakkan.

HAJIUMRAH.COM yang dibimbing oleh Ustaz Halim terus mengungguli perkhidmatan pakej Umrah nya dengan :

  1. Bimbingan yang berkesan dan berterusan ketika di Tanah Suci.
  2. Bilangan tempat ziarah yang banyak dari kebiasaannya. Biasanya jemaah dibawa ke Masjid Qubak, Bukit Uhud, Masjid Qiblatain, Masjid Tujuh dan Pasar Kurma. Dengan HAJIUMRAH.COM jemaah juga dibawa ke Bukit Jabal Mukhlid, Bukit Jabal Thaur di Madinah yang merupakan sempadan Tanah Haram Madinah, Masjid Bani Unaif, Bukit Thaniyatil Wadak, rumah-rumah sezaman dengan Rasulullah saw dan para Sahabat ra, kubur isteri Nabi saw Maimunah binti Al-Harith ra dan banyak lagi.

Kepada mereka yang berminat untuk menyertai HAJIUMRAH.COM, mereka hanya perlu menghantar nama-nama dan nombor telefon dengan cara menghubungi terus Pejabat Urusan 06-764 4494 / 016-696 7770 (pej/Haji Azhar). Begitu mudah dan terjamin. Alhamdulillah.

HARAPAN ANDA MATLAMAT KAMI

Ustaz Halim HAJIUMRAH.COM

Satu Respons

  1. Salam,
    Kami berminat untuk ikuti Umrah awal Ramadhan bersama Ustaz Halim. 2 dewasa 4 kanal-kanak berumur 11,10,8,6. Masih ada kekosongan? Jzk. Ida (019-6625117)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: