Jemaah Haji HAJIUMRAH.COM 2011 siap untuk berlepas

Ustaz Halim sedang menyampaikan Kursus Haji Intensif dan Taklimat Terakhir kepada Jemaah Haji HAJIUMRAH.COM pada Ahad 16 Oktober 2011 yang lalu.

Pada hari Ahad 16 Okt 2011 lalu, Kursus Haji Intensif dan Taklimat Keberangkatan selamat diadakan untuk jemaah HAJIUMRAH.COM di Pejabat Urusan. Rombongan akan berlepas dengan pesawat KT 62 pada 20 Oktober dan KT 82 pada 27 Oktober 2011.  Lapur Diri di Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya, Selangor adalah 4 jam sebelum waktu berlepas di KLIA. Alhamdulillah, walaupun kursus yang diberikan adalah ringkas dan singkat, akan tetapi ai dapat merumuskan ibadat Haji secara umum yang perlu diketahui oleh seseorang yang hendak mengerjakan ibadat Haji. Kursus tersebut menyimpulkan kesemua Kursus Bersiri Mingguan 15-Minggu yang dianjurkan oleh Tabung Haji Malaysia di masjid-masjid diseluruh Malaysia termasuk Kursus Intensif dan Kursus Perdana.

Sebahagian dari jemaah Haji HAJIUMRAH.COM sedang diberikan taklimat persiapan dan keberangkatan. Setiap peserta menerima cenderahati berupa beg besar (luggage bag), beg jinjing (travel bag), beg sangkut (sling bag), kain ikram bagi lelaki, telekung bagi wanita dan lain-lain.

Ustaz Halim sedang memberikan Kursus Haji Intensif dan Taklimat Keberangkatan kepada jemaah Haji HAJIUMRAH.COM. Semoga semua jemaah Haji mendapat Haji yang mabrur. Ameen.

Ustaz Halim.

Semoga semua jemaah Haji mendapat Haji yang Mabrur. Ameen.

HARAPAN ANDA MATLAMAT KAMI

Ustaz Halim  HAJIUMRAH.COM

Advertisements

Satu Respons

  1. Assalamualaikum…..
    Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan syukur kepada Ust. Haji Abd. Halim yang telah sembuh…..
    Keduanya, syukur kepada Allah s.w.t. kerana dengan izinNYA, abg kandung saya telah pun selamat kembali ke tanah air setelah menunaikan haji musim 2011 KT82 (27.10.11). Terima kasih atas sokongan dan kerjasama dari semua pihak yg terlibat…terutama pengurusan Ustz. Hj. Abd. Halim….
    Semoga Allah s.w.t. yg melindungi dan memberkati usaha yg murni dan ikhlas ini…..terima kasih….semua jemaah musim 2011….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: