Pandangan jemaah HAJIUMRAH.COM

Melawat dan sedang berada di pintu Gua Thaur. Di dalamnya tempat Nabi saw dan Sayyidina Abu Bakar bersembunyi ketika Hijrah. Labah-labah membuat sarang dan burung merpati bertelur di pintu gua.

Assalamualaikum Ustaz, Syukran Jazilan….. Ustaz saya sgt berpuashati dengan pakej umrah dan ziarah yg telah saya sertai (Umrah Ekonomi 1 Jun),walaupun pada awalnya melalui beberapa kengkangan kecil tetapi dengan kehadiran Ustaz bersama kami selama di Madinah dan Mekah saya amat bersyukur dan ber terima kasih atas pengisian setiap saat yang telah Ustaz usahakan, lebih-lebih lagi komitmen Ustaz membawa sendiri jemaah ziarah ke seluruh lokasi ziarah yang saya pasti tidak semua pakej yg serupa dengannya dapat melakukan seperti yg telah Ustaz laksanakan. Tunjukajar dan Nasihat Ustaz dalam perlaksanan ibadah Umrah di Mekah juga amat-amat saya berpuashati. Semuga usaha murni Ustaz ini mendapat keberkatan Ilahi dan terus dpt memberi perkhidmatan yg terbaik di masa depan – Insyaallah. Saya doakaan Ustaz dan HajiUmrah.com terus berjaya dan mampu membawa lebih ramai lagi jemaah menunaikan umrah dan ibadah Haji – Insyaallah….aaminnn…. Insyaallah jika ada rezeki saya ke Tanah Suci lagi,sebolehnya saya akan gunakan khidmat HajiUmrah.com. Jazakallah.

URL : http://azmnor-santai.blogspot.com/ Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/202.185.75.119 Komen:

Pengarang : Hj Rose Ady bin Hj Ramli (IP: 203.106.31.194 , 203.106.31.194)
E-mel : adyramli@gmail.com
URL :
Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/203.106.31.194
Komen:
Assalamualaikum wbt. Terima kasih Ustaz diatas umrah kali ini. Semoga Allah swt memberkati usaha Ustaz dan staff Hajiumrah agar dapat lagi membawa seberapa ramai lagi jemaah menunaikan umrah dan haji dimasa-masa akan datang…Insyallah..Amin

Pengarang : Rosnani Adam (IP: 118.101.69.73 , 118.101.69.73)
E-mel : nanie_2934@yahoo.com
URL :
Whois : http://whois.arin.net/rest/ip/118.101.69.73
Komen:
salam..saya telah ikut rombongan jemaah haji ust thn 2008.dekat pejabat ust,ada tak pamphlet..brochure agensi hajiumrah ust…saya nak tolong edar kat kawan2 di sekolah..jiran dll..baru2 ni ada kawan balik dr umrah..agensi yg dia ikut…ada masalah dan dia kurang puashati…saya cuma nak bantu kawan..moga mereka menunaikan ibadah umrah haji mereka dgn terbaik…diberkati dan mabrur.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: