UMRAH NOV/DIS 2015 Cuti Sekolah Panjang (Visa Ziarah/Khas)

Rombongan HAJIUMRAH.COM di depan Masjid Nabawi.

Disebabkan banyak permintaan, kami akan menganjurkan Umrah Musim Sejuk (November-Disember) menggunakan VisaZiarah/Khas (VisaUmrah belum dibuka).

 • Umrah+Ziarah Istanbul (Turki)
 • Umrah+Istanbul Tour (Turki) + Cordoba/Granada Tour (Andalus)
 • Umrah+London+Paris
 • Umrah+Ziarah Cairo (Mesir) (ditangguh)

Umrah menggunakan Visa Ziarah atau Visa Khas adalah kelebihan berikut :

 • Cuti Sekolah lebih panjang (Cuti Akhir Tahun).
 • Cuasa nyaman (musim dingin di Tanah Suci dan dan musim sejuk di Eropah – Turki, Andalus, London dan Paris).
 • Masjidil Haram dan Masjid Nabi saw lebih lengang, kerana Visa Umrah belum dibuka.

Namun sekiranya tuan puan tidak perlu segera ke Tanah Suci atau tidak semestinya hendak ke Tanah Suci dalam musim cuti sekolah panjang Nov-Disember, tuan puan disarankan memilih Pakej Umrah (VisaUmrah) atau Cuti Sekolah Mac yang lebih murah.

Pendaftaran Umrah :  Sila daftarkan nama-nama anda dan nombor telefon (bimbit & rumah) ke Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pejabat / Cik Aisyah 012-659 0000). Pihak kami akan menghubungi tuan puan bila tiba masanya untuk urusan pentadbiran dan Visa. Terima kasih.

Ustaz Halim HAJIUMRAH.COM


98 Respons

 1. Assalamulaikum. Saya bersama keluarga – 6 orang ahli keluarga saya bercadang untuk mengerjakan umrah pada bulan Feb 2009. Adakah pakej tersebut dan jikalau ada, minta emailkan kepada saya. T/kasih.

 2. Assalamualaikum..

  Saya berhajat untuk menunaikan umrah bersama suami sekitar Feb 2009. Kalau boleh saya ingin pihak tuan dapat email kepada saya pakej yg . ditawarkan . Untuk pengetahuan pihak tuan kami tinggal di Klang jadi dimana saya bole mengikuti kursus umrah tersebut.

  Sekian, terima kasih

 3. Saya bercadang pergi ziarah dan umrah kali ke 3 pada bulan Jan 2009 bersama isteri dan seorg anak. Sila beritau tarikh,harga dan sebagainya.

 4. assalammualaikum. sy inginkan maklumat lengkap brkaitan pakej umrah yang di tawarkan pada bln jan 09.

 5. Assalamualaikum,

  Saya nak tanya ustaz, saya mendapat tawaran mengerjakan umrah pada bulan january 2009 kerana terdapat kekosongan kouta umrah. Saya hanya perlu membayar sebanyak RM3000 sahaja. Adakah ianya bukan pakej sindiket penipuan. Adakah kejadian ini pernah berlaku dimana ada kouta yang dimaksudkan apabila tamat musim haji.
  Terima Kasih

 6. Assalamualaikum,

  Kami sekeluarga bercadang ingin mengerjakan umrah pada bulan feb 2009, tolong forward kepada saya pakej yang berkaitan.

  Terima kasih.

 7. Assalasmualaikum,
  Kami sekelurga ingin mengerjakan umrah pada bulan January, masalah saya ialah tiga anak saya dan saya mengunakan pasport Australia, bagaimana kah pehak disana dapat mengatasi visa ?. Kami akan bercuti di Malaysia pada awal january 2009.

  Terima Kasih.

 8. salam. saya bercadang untuk mengerjakan umrah pada bulan januari. minta pihak tuan email kpd saya pakej yang berkaita

 9. Assalamualaikum wbt…
  sy bercadang nak wat umrah pd januari atau awal feb. bleh sy dptkan nilai pakej untuk seorang. Tq… waassalam

 10. Salam,

  Saya bercadang untuk menunaikan umrah di awal Januari/Februari 2010..bersama anak lelaki saya. Kami akan berlepas dari KLIA.
  Suami pula akan mengikuti dari Khartoum.
  Mohon diberikan anggaran perkiraan.

  Seperkara lagi, adakah ketika ini, telah ada package yang ziarah cairo, kaherah bersekali dengan umrah..
  sekiranya telah ada, kami lebih prefer utk mengikuti pakej tersebut.

  Mohon juga diberikan anggaran perkiraan
  Terimakasih..

 11. Assalamualikum,
  Saya bercadang untuk menunaikan umrah di awal Januari/Februari 2010..bersama isteri dan teman saya, kira didalam 4 – 6 orang dari Brunei Darussalam, pertanyaan saya bagaimankan urusan visa dan penerbangan Bn-kl-saudi
  Mohon diberikan anggaran perkiraan.

 12. salam
  ustaz saya nk hantar ibubapa saya pegi umrh utk thn depan (2010).bajet saya rm11000 (2 org)
  jadi saya ingin mndptkn cadagan dr ustad pakej mana yang sesuai dgn bajet saya
  harap ustaz dapat membantu
  sekian terima kasih

 13. Assalamualaikum Ustaz,

  Kami sekeluarga bercadang ingin melawat ke Abu Dhabi/Dubai menaiki AirAsia sebelum menyambung perjalanan ke Jeddah menaiki pesawat Sama Airlines (Saudi Low cost flight) untuk mengerjakan umrah. Segala persiapan, hotel, pengangkutan akan kami uruskan sendiri memandangkan ada antara kami yang mahir bahasa arab dan urdhu dan sudah mempunyai pengalaman di sana. Memandangkan saya ada terbaca, untuk mendapat visa umrah perlu melalui agen2 umrah di Malaysia, adakah ustaz ada menyediakan perkhidmatan pengurusan visa umrah tersebut. Jikalau perlu saya mengambil pakej dari ustaz, bolehkah jika kami hanya mengambil pakej sekurang2nya 1 malam penginapan dan airport transfer sahaja di sana sebagai syarat? Harap dapat membantu.

  Terima kasih

 14. Salam Ustaz,

  Saya bercadang membawa ibu saya Umrah pada bulan Dis 2009 atau Feb 2010. Adakah sekitar waktu itu musim sejuk? Bilakah akan berakhir musim sejuk di Makkah? Jika musim sejuk, berapa darjah celcius kah?

 15. Assalamualaikum ustaz,
  saya dan ibu bapa bercadang hendak mengerjakan umrah pada bulan 12 ini insyaAllah. tarikhnya antara 20-25/12.
  Kalau boleh, hendak melawat Turki sekali kerana ibu saya teringin mahu ke sana. Ustaz ada pakej umrah berserta lawatan ke Turki?
  Jika tidak menyusahkan, boleh ustaz emelkan saya detail seterusnya?

  Terima kasih.

 16. sy berminat untuk menunaikan umrah pada 22/dec ni. bole sy tahu berapa suhu darjah winter tuh? adakah terlalu sejuk untuk org-org tua. sy akan bawa ibu sy yang berumur 66 thn. adakah pendaftaran masih dibuka?

 17. Salam, saya dan ibu bapa berhajat untuk menunaikan umrah pada cuti sekolah bulan march 2010. Pohon ustaz dapat emailkan pada saya pakej yg menarik dan kos paling minimum. wassalam.

 18. Harap ustaz dapat beritahu kos pakej umrah bulan Feb / Mar 2010 tidak termasuk tambang kapalterbang. Tiket akan diuruskan sendiri. Terima Kasih.

 19. sila hubungi saya kerana berminat untuk mendptkn info mengenai pakej umrah untuk 2 org pd bulan mac 2010.terima kasih

 20. Berminat dgn UMRAH DIS 2009. Minta Ustaz email butiran2. termasuk penerbangan, dan harga untuk 2 sebilik dan tempat2 ziarah secepat mungkin
  TQ

 21. Assalammualaikum ustaz,

  Saya berniat untuk mengerjakan umrah dan ziarah Egypt atau Istanbul pada bulan January. Saya akan pergi bersama suami. Saya juga berniat untuk membawa anak kami yang berusia 4 tahun & 5 tahun sekiranya ada rezeki.

  Berapa kah kos untuk orang dewasa dan kanak – kanak?

  Sekian , Terima Kasih,

 22. Salam, saya ingin menunaikan umrah bersama 6 org dewasa dan 2 kanak-kanak berusia bawah 5 tahun pada bulan januari 2010. Sila forward kpd saya pakej berkaitan berserta harganya, terima kasih.

 23. Saya dan suami berhajat untuk mengerjakan umrah Egypt pada bulan Mac, boleh pihak tuan beri maklumat tempat lawatan dan jenis hotel.

 24. assalamualaikum
  berapa harga umrah package untuk dec 2010?

 25. Saya bercadang menunaikan umrah supersaver 4450 pada bulan jun/julai untuk 2 orang. Masihkah available?

  Sila hubungi saya melalui email

 26. Salam, Saya bersama suami ingin menunaikan umrah bersama 3 lagi anak kami yang berumur dibawah 14, 113 dan 10 tahun tahun pada bulan Disember 2010. Sila forward kpd saya pakej berkaitan berserta harganya, terima kasih.

 27. Asm Ustaz

  Saya bercadang untuk menunaikan UMRAH dan ziarah ke Egypt masa cuti sekolah bulan Jun 2010 bersama isteri dan seorang anak berumur 16 tahun. Apakah masih ada kosong untuk flight terus dari KL ke Cairo.

  Wasalam.

 28. Salam,

  Berminat Pakej A Winter Umrah. Sila hubungi saya melalui email untuk info selanjutnya.

 29. Assalamualaikum Ustaz

  Saya dan anak saya bercadang menunaikan umrah pada 2011. Dimaklumkan pada akhir Februari 2011 visa umrah diberi percuma, maka saya mengambil keputusan untuk mengerjakan umarah pada akhir Februari atau awal Mac 2011.

  Disini mohon kerjasama untuk memaklumkan harga packej berkenaan dengan penerbangan selain dari PIA atau Sri Lankan airline.

  Terima kasih dan wassalam.

 30. Saya dan isteri bercadang untuk mengerjakan ibadah umrah pada bulan Januari,2011. Satu bilik untuk 2 orang.

 31. Assalamualaikum Ustaz, Saya ingin tahu di manakan penginapan disediakan di Madinah dan Mekah. Ianya tidak dinyatakan di mana-mana dalam blog tuan…

 32. salam, saya ingin tahu samada umrah ‘B’ dari 10/1/2011 hingga 21/1/2011 masih ada kosong ? sekiranya ada saya bersama suami dan anak berhajat untuk buat umrah, tapi saya dapat maklumat bahawa pihak arab saudi tidak buka permohonan visa pada tempoh tersebut. Adakah ini benar atau mungkin pihak arab saudi ada kuota ?

 33. Salam.
  Saya dan beberapa keluarga (10 orang) ingin mengerjakan umrah pada raya cina akan datang dari 29 Jan hingga 6 Feb 2011 (8 hari 7 mlm). Boleh ke ustaz uruskan dan berapakah harga yg dikenakan.
  terima kasih

  Salam
  Puziah

 34. Salam ustaz,
  Saya berminat buat umrah februari ini. Tolong berikan maklumat lanjut.

  Wassalam

 35. Aslm Ustaz…saya bercadang untuk ke Mesir pada minggu ke 4 Jan 2011 atau minggu 1 Feb 2011 dan seterusnya mengerjakan Umrah…Apa nasihat Ustaz…Adakah Ustaz menganjurkan pakej tersebut? Shukran Jazeelan

 36. Adakah visa ziarah bagi awal Februari tidak dikeluarkan lagi oleh Kedutaan Saudi? Jika tidak dikeluarkan saya perlu tukar penerbangan dan tarikh penginapan yang telah ditempah.

 37. Saya dan suami ingin mengerjakan umrah pada awal bulan Februari. Sekiranya tiada Visa ziarah diperuntukkan oleh kerajaan arab saudi, berminat untuk kesana masa cuti sekolah bulan Mac/mei

 38. Assalammualaikumwarahmatullahi wabarakatuh…

  Ustaz..suda tidak adakah visa umrah untuk bulan Februari 2011 ini?

 39. salam..
  saya bercadang untuk membuat umrah pada hujung tahun ini bersama abang. ada x pakej umrah cuti sekolah bulan 12?brapa kosnya?then adakah pakej tersebut merangkumi smua(tiket, hotel, pjlnn, mkn mnm & lain2)..hope phk tuan dpt memberi maklumat sedetailnya…
  terima kasih

 40. salam,tuan haji.bercadang untuk menunaikan umrah sekeluarga pada disember 2011.inginkan maklumat lanjut.suami isteri dan 3orang anak dewasa.berapa anggaran kosnya?

 41. Assalamualaikum Ustaz,
  Ada buat pakej Umrah Ziarah Madain Salleh?

 42. salam, saya ingin menunaikan umrah bersama suami (2pax) pada feb/mac/april 2012, (dgn harga terendah) mohon ustaz sarankan pakej&harga jika ada kekosongan.

 43. saya mohd. sofian ahmad, dari johor bahru, saya amat berminat, dan telah lama menanti untuk pergi menunaikan umrah..namun begitu, wang ringgitlah yang menjadi penghalang kepada saya untuk pergi menunaikan umrah. Saya dan isteri telah membeli sebuah rumah dan akan menetap di johor bahru. Oleh itu, dari hasil pembelian rumah tersebut, saya telah beroleh duit lebihan hasil dari pinjaman 100% dari pembelian rumah tersebut dalam lingkungan belas ribu ringgit. Saya ada meluahkan rasa kepada isteri untuk pergi menunaikan umrah, namun isteri memberi pendapat supaya saya mula menabung, maknanya sahlah saya tidak dapat menggunakan wang lebihan pinjaman pembelian rumah tersebut. Jika hendak diikutkan menabung, memang lambat lagi lah saya hendak kerjakan umrah. Silap hari bulan 10 atau 20 tahun lagi jawabnya. Oleh yang demikian, adakah pihak ustaz menyediakan sebarang bentuk pinjaman untuk menunaikan umrah terutamanya untuk golongan seperti saya?

 44. Assalamualaikum ustaz..

  Saya dan suami ingin mengerjakan umrah pada musim sejuk bulan feb, 2012 nie..ada kekosongan lagi kah ustaz? dan apakah syaratnya dan harga pakej? tolong maklumkan ye ustaz…

  Terima kasih..

 45. Salam Ustaz, saya merancang untuk mengerjakan umrah bersama ibu, kakak dan anak saya (bayi berumur 21bulan) pada bulan disember 2011 ini.
  1. berapakah kos total setiap seorang
  2. berapakah kos utk bayi
  3. apakah keperluan yg perlu disediakan utk bayi tersebut
  4. dan bilakah tarikh akhir untuk mendaftar.

  Terima kasih.

 46. Assalamualaikum ustaz…, dah buka ke pakej ziarah bulan Dis.2011 ni? dan apakah nama tempat penginapan diMadinah dan Mekah serta berapa jauh dari masjid?

 47. assalam tuan,
  jika saya hanya mau tiket flight dan visa sahaja. adakah tuan boleh membantu jika saya mahu masuk ke saudi. ini kerana saya mempunyai kenalan disana yang boleh membantu menyediakan penginapan semasa berada di mekah. harap mendapat balasan email dari pihak tuan.

 48. Salam. saya dan suami berhajat menunaikan umrah kali pertama desember 2011, memandangkan cuti sekolah yg agak panjang keranan kami guru. Agak sukar utk pergi time cuti pertengahan tahun. agak2 seawal bln desember.

 49. Assalamualaikum. wr.wb

  Mohon Ustaz maklumkan tempat penginapan di Mekah dan Madinah beserta dengan jarak nya.

  Sekian, terima kasih……

 50. Assalamu’alaikum,

  Saya bercadang untuk mengerjakan umrah pada hujung tahun ini (disember 2012) dan ianya melibatkan 5 orang iaitu:-
  1. Diri saya (41 tahun)
  2. Isteri saya (41 tahun)
  3. Ibu saya (76 tahun)
  4. Ibu mertua saya (63 tahun) dan
  5. Ibu saudara saya (72 tahun)

  Saya menetap di Sri Gombak, Selangor.

  Saya ingin mendapatkan penjelasan lanjut dari segi persediaan yang diperlukan, seperti pasport, visa dan sebagainya untuk tujuan umrah tersebut. Adakah pihak syarikat tuan akan menguruskan hal berkaitan pembuatan pasport dan visa atau cuma urusan mendapatkan visa sahaja.
  Saya juga berharap untuk mendapatkan kadar yang berpatutan untuk tujuan ibadah tersebut dan ingin mengetahui program yang bakal dilaksanakan semasa di sana, seperti ziarah ke makam nabi dan sebagainya, sekiranya ada dalam program.

  Saya difahamkan bahawa kerajaan Arab Saudi mungkin tidak mengeluarkan Visa Umrah yang pada harga biasa pada bulan tersebut dan memerlukan pihak tuan memberi kos-kos yang terlibat dalam pakej yang mungkin boleh ditawarkan kepada saya.

  Mungkin juga tuan boleh memberi tips untuk kemudahan kami untuk mengerjakan ibadah tersebut nanti.

  Sekian, terima kasih dan saya berharap untuk dihubungi oleh pihak tuan dalam masa terdekat.

 51. as salamualaikum

  tn hj halim
  sayacadang nak pi umrah ramadan mula bertolak dri malaysia pd 10.8.2012 blh tak tuan bagi pengiraan dgn malaysia airliine

 52. Assalamualaikum ustaz…,

  sy dgn family bcadang ingin mengerjakan umrah pada bulan december tahun ini 2012. Jadi sy nak tahu pakej umrah pada bulan december ada ke ustaz.

 53. Salam Ustaz… Mak saya bercadang membawa kami adik beradik (4 orang) beserta abah membuat umrah pada bulan 12 nie. Saya bercadang membawa anak saya berumur 2 tahun dan mak saya ingin membawa anak saudara berumur yang berumur 8 tahun. Boleh x saya nak tahu anggaran bayaran bagi pakej yang ditawarkan serta charge yang dikenakan bagi anak dan anak saudara saya. terima Kasih

 54. Berminat dengan pakej ziarah + mesir pada bulan disember 2012 ini. Keluarga 6 orang.

 55. Assalamualaikum,sy ingin bertanya..bilakah tarikh specific yg kite boleh tahu sekiranya pihak dr arab saudi ada memberikan visa ziarah ataupun tidak untuk keluarga dan sy melakukan ibadah umrah pada disember ini??

 56. assalamualaikum,sekira saya memiliki tiket(mas airline)sendiri,dan ingin memyertai umrah di bulan feb 2013,berapa harga nya. . .adakah boleh saya menyertaipakej umrah di syarikat tuan,mohon pertanyaan.

 57. Saya bercadang untuk melakukan umrah bersa keluarga ( suami & anak2) pada bulan Dis 2012 atau Jan 2013. Boleh jelaskan harga dan tarikh akhir pendaftaran.

 58. saya bersama 5 ahli keluarga bercadang hendak mengerjakan umrah pada bulan 12 tahun ini 2012. pohon nasihat tuan

 59. Assalamu’alaikum ustaz,
  Adakah boleh seorang muslimah yg tidak bermuhrim utk ikut mengerjakan umrah?

 60. Assalamualaikum Ustaz,

  Betul ke bermula tahun 2013 ada peraturan baru berkenaan permohonan visa umrah untuk wanita yang pergi tanpa mahram lelaki.

 61. salam…saya sekeluarga bercadang ingin mengerjakan umrah selepas fardhu haji. saya ingin bertanya, adakah pihak ustaz membuat pakej umrah bulan Disember 2013. Mohon jawapan dari pihak Ustaz…

 62. Saya sekeluarga bercadang untuk mengambil pakej umrah ziarah bln Dec atau Jan akan datang. Adakah harga untuk orang dewasa sama dengan kanak2 umur bawah 12 dan bawah 15 tahun?

 63. saya mempunyai seorang anak umur 11 tahun sedang belajar tahfiz di sharqia,mesir.anak sy mengadu nak pulang ke malaysia.anak tunggal…biasalah menanggis teringat mak ayah..jika kami berdua pergi mengambilnya boleh ustaz uruskan pakej ground melawat mesir utk 3 orang selama 7 hari…tiket 2 orang pergi dan balik,,,anak saya tiket balik sahaja…visa utk kami berdua..egypt air direct flight cairo-KLIA.tarikh dijangka sebelum ramadhan.possible ke ustaz?kalau perlu nanti saya hubungi detais.

 64. Assalam. .bole sy tahu umrah sahaja bulan dec brapa hari dan harganya sekali. .tkasih

 65. Saya sangat berminat dgn pakej umrah ziarah ke Cairo.

 66. saye nk g hjg tahun 2013 tp nk tau mcm mane jadual nye

 67. Saya dan adik berminat untuk menyertai pakej umrah+ziarah Istanbul (turki) 20/11-24/12/2013. Apa yg perlu kami buat…saya dan adik perempuan pergi berdua…bgmana? Kalau x salah..arab saudi mengenakan syarat perempuan bwh 45 thn x boleh lagi pergi dgn tumpang mahram…boleh hantarkan aturcara umrah tak?

 68. Umrah disember 2013 utk 2org

 69. Umrah dis13,jan14,feb14,mac14

 70. kami berdua ingin ziarah mesir sekitar bulan 11 atau awal bulan 12,2013.disamping itu ingin ziarah anak di maahad tahfiz makah al mukarramah,markaz ibrahimiyah,zaqazik mesir….boleh diuruskan visa dan ground di sana sekitar 7-8 hari….anggaran kos?

 71. In Sya Allah saya dan suami ingin mengikuti pekaj ziarah umrah Paris. Saya dah terima borang dari pihak tuan.Saya akan isikan borang tersebut. tetapi bilakah tarikh yg sesuai untuk kami hantar ke pihak tuan. Adakah sehingga pihak tuan benar-benar tahu bila tarikh dan jadual utk berangkat? Seperkara lagi, kami sebenarnya dari Ipoh.Adakah kursus umrah dijalankan di sini.Saya harap pihak tuan dpt beri penjelasan.Sekian terima kasih.

  • Saya dan suami berminat utk mengikuti pakej ziarah umrah paris. Adakah masih ada kekosongan..

   • Masih ada kekosongan. Mohon hubungi Pejabat Urusan.

    Terima kasih.

    IKLAN / PENGUMUMAN :
    Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

    Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

    “Harapan Anda Matlamat Kami”

    HAJIUMRAH.COM

 72. ada x ground dri 19-28 dec 2013..sy 2 org,tket airasia sudh dibeli..

 73. Salam ustaz
  insya Allah saya bersama isteri berminat untuk mengikuti umrah ziarah istanbul 7/12 – 20/12….mohon pencerahan

  • Mohon pilih tarikh berlepas 22/11/2014 atau 6/12/2014.

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 74. saya bercadang umrah ziarah london paris utk berdua

  • Umrah+London paris berlepas pada 22/11/2014 dan 6/12/2014. Mohon daftar nama nama ke Pejabat Urusan.

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 75. sy berdua ingin umrah ziarah istanbul pada disember 2014 .. tolong email info ke jullyasmara@yahoo.com

  • Mohon daftar nama nama ke Pejabat Urusan.

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 76. umrah turki hujung tahun. Blh dpt iterarynya. Tk

  • Website telah di update.

   Mohon rujukkpdpakej pakej yang berkenaan.

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 77. Assalam,
  Saya berminat utk menyertai umrah ziarah Istanbul bulan Nov 13 ni. Masih ada lagi ke?

  • Wsm ww

   Mohon daftar Pakej Umrah+Istanbul berlepas pada 22/11/2014 atau 6/12/2014. Boleh klik pada laman berkenaan untuk info lanjut.

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 78. bole bagi quatation dan itenary untuk ground dari 19-28 dis. saya ada 11 orang.tiket aa sudah ade..boleh hubungi saya 0137449534.tq

  • Wsm ww

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 79. Salam sy ingin bertanya pakej umrah+istanbul pada 20/11 masih ada ke.harga6850 untuk berapa org sebilik.

  • Sudahkan tuan berurusan dgn Pejabat Urusan 06-7644494 / 016-6967770 ?

   Kami sdg urus tiket dan visa sekarang. Jika belum harap segera.

   Tkasih.

  • Wsm ww

   Pakej Umrah+Istanbul RM6950 berlepas pada 22/11/2014 dan 6/12/2014. Mohon mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010.

   Terima kasih.

   IKLAN / PENGUMUMAN :
   Pendaftaran pakej-pakej Umrah, Umrah Khas, Umrah+Tour upah Badal Haji, Korban/Aqiqah di Tanah Suci dibuka sepanjang tahun. Sila mendaftar dengan menghubungi Pejabat Urusan 06-764 0010 / 06-764 4494 (pej), 016-696 7770 (Haji Azhar, staff) atau terus hubungi Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah 019-678 0000.

   Untuk memudahkan tuan puan, semua urusan boleh juga dilakukan melalui jarak jauh.

   “Harapan Anda Matlamat Kami”

   HAJIUMRAH.COM

 80. as salam.. Sy brsama keluarga 4 org berhajat tuk menunaikan umrah pada bln jun @ disember 2014. Minta sent jadual dan pakej2 yg ditawarkan. Sy tinggal di kota bharu kelantan. Trm ksh

  • TAWARAN PAKEJ IBADAH UMRAH + ISLAMIC TOURS

   (A) UMRAH VISA KHAS/ZIARAH
   Umrah (5-6 hari) + Istanbul (4-5 hari) RM6950*
   Umrah (5-6 hari) + Istanbul + Andalus (Cordova + Granada + Malaga) (7-8hari) RM9950*
   Umrah (5-6 hari) + London/Paris (5-6 hari) RM8950*

   *Harga tidak termasuk makan minum (tidak disediakan).

   Berlepas dalam 2 group :
   (1) Berlepas 22/11/2014 (sebaik mula Cuti Sek)
   (2) Berlepas 6/12/2014 (sebaik tamat Peperiksaan SPM)

   (B) VISA UMRAH BIASA
   Umrah sahaja (11-12 hari) dari RM5500^
   Umrah (8-9 hari) + Istanbul (3 hari) RM7250^

   ^Harga termasuk makan minum di Tanah Suci (Mekah & Madinah). Tidak termasuk di Istanbul.

   Tarikh-tarikh Berlepas :
   (a) Disember : 15/12/2014
   (b) Januari – Julai 2015 : Berlepas setiap bulan.

   Perhatian :
   1- Kursus (dengan serahan Buku Panduan, cenderahati beg-beg dsb) diadakan 1-2 minggu sebelum tarikh berlepas.
   2- Urusan dengan Pejabat Urusan boleh dilakukan melalui jarak jauh.
   3- Boleh berlaku sedikit perubahan tarikh, harga, jadual aktiviti dsb mengikut keadaan.

   Untuk Pertanyaan & Pendaftaran, sila hubungi :
   Pejabat Urusan 06-764 0010 (pej) / 012 – 659 0000 (hp/wasap)
   19A, Tingkat 01 (atas Kedai 7-11), Bangunan UDA Ampangan,
   70400 Seremban, Negeri Sembilan.

   Sekian, terima kasih.

   Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah
   019-678 0000 (tel/wsp).

 81. Saya dan suami brcadang menunaikan umrah dan ziarah ke eropah pd bulan disember 2014 ini.. boleh antar maklumat lengkap. Tq

  • TAWARAN PAKEJ IBADAH UMRAH + ISLAMIC TOURS

   (A) UMRAH VISA KHAS/ZIARAH
   Umrah (5-6 hari) + Istanbul (4-5 hari) RM6950*
   Umrah (5-6 hari) + Istanbul + Andalus (Cordova + Granada + Malaga) (7-8hari) RM9950*
   Umrah (5-6 hari) + London/Paris (5-6 hari) RM8950*

   *Harga tidak termasuk makan minum (tidak disediakan).

   Berlepas dalam 2 group :
   (1) Berlepas 22/11/2014 (sebaik mula Cuti Sek)
   (2) Berlepas 6/12/2014 (sebaik tamat Peperiksaan SPM)

   (B) VISA UMRAH BIASA
   Umrah sahaja (11-12 hari) dari RM5500^
   Umrah (8-9 hari) + Istanbul (3 hari) RM7250^

   ^Harga termasuk makan minum di Tanah Suci (Mekah & Madinah). Tidak termasuk di Istanbul.

   Tarikh-tarikh Berlepas :
   (a) Disember : 15/12/2014
   (b) Januari – Julai 2015 : Berlepas setiap bulan.

   Perhatian :
   1- Kursus (dengan serahan Buku Panduan, cenderahati beg-beg dsb) diadakan 1-2 minggu sebelum tarikh berlepas.
   2- Urusan dengan Pejabat Urusan boleh dilakukan melalui jarak jauh.
   3- Boleh berlaku sedikit perubahan tarikh, harga, jadual aktiviti dsb mengikut keadaan.

   Untuk Pertanyaan & Pendaftaran, sila hubungi :

   Pejabat Urusan 06-764 0010 (pej) / 012 – 659 0000 (hp/wasap)
   19A, Tingkat 01 (atas Kedai 7-11), Bangunan UDA Ampangan,
   70400 Seremban, Negeri Sembilan.

   Ustaz Haji Abdul Halim Abdullah
   019-678 0000 (tel/wsp).

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: